Powered By Blogger

Thursday, February 19, 2015

Cel mai dăunător aliment pentru sănătatea omului

Pentru cei care sunt preocupaţi de sănătate, iată câteva lucruri care îi vor pune pe gânduri:
1. CARNEA CONSUMĂ ENERGIE VITALĂ, în procesul digestiei, în loc să o genereze. Proteina animală este un lanţ de aminoacizi, care trebuie întâi descompus în elemente constitutive, pentru ca organismul să o poată folosi. Asta presupune eforturi energetice uriaşe. Cu alte cuvinte în loc sa-ţi dea, îţi fură din energie.

2. CARNEA CONŢINE ADRENALINĂ ÎN CANTITĂŢI
MARI (secretată de groaza animalelor sacrificate) care epuizează glandele suprarenale umane şi duce în timp la hipertensiune. Adrenalina provoacă furie şi agresivitate celui care consumă carne.
3. CARNEA E TOXICĂ, datorita acidului uric (care provoacă guta), acidul fosforic şi acidul sulfuric, formaţi în procesul de digestie şi metabolismul proteinelor din carne. Aceşti acizi au o acţiune iritantă şi inflamatoare asupra ţesuturilor.
4. CARNEA ELIMINĂ CALCIUL din organism, datorită azotului din compoziţia proteinei din carne, cu conţinut bogat în fosfor.
5. CARNEA E ACIDĂ, ducând la inflamaţii ale ţesuturilor şi degradarea lor rapidă şi la aşa numita acidoză, cauza tuturor bolilor. De la o raceală până la cancer!
6. CARNEA CREŞTE COLESTEROLUL ducând la accidente vasculare, hipertensiune arterială, angină pectorală, boli de inimă, obezitate şi impotenţă, etc.


7. CARNEA PROMOVEAZĂ CALCULII HEPATICI ŞI BILIARI.
8. PROTEINELE ANIMALE PUTREZESC în interiorul organismului, dând trupului un miros greu.
9. CARNEA DUCE LA APARIŢIA CANCERULUI DE COLON. Mai ales consumul de carne roşie este asociat cu creşterea compuşilor de tip N-Nitroso din culturile de bacterii intestinale, care lezează colonul şi provoacă tumori maligne la nivelul lui.

10. CARNEA DUCE LA APARITIA CANCERULUI HEPATIC ŞI PANCREATIC.

No comments:

Post a Comment